Zomerstop voor Schotman weer bijna voorbij!

Na de Grand Prix van Duitsland medio juli had Robert enkele weken race vakantie maar aankomend weekend start het tweede gedeelte van het seizoen.  
Op een volgepakt TT Circuit tijdens de Gamma Racing Day gaf Robert 2 augustus een demonstratie. Samen met de jonge coureurs uit de Yamaha R125 Cup reed Robert een aantal rondjes op de KTM 690 Duke R. Deze motor was beschikbaar gesteld door Arie Vos, ter promotie van de nieuwe KTM 690 Duke Battle, deze nieuwe klasse zal in 2016 in Nederland van start gaan.

IMAG1540

Aankomend weekend begint het competitieseizoen dan echt, Robert staat 10 augustus aan de start in de KTM 390 Cup tijdens het IDM weekend. In een Duits-Nederlands gecombineerde wedstrijd zal Robert wederom zijn best gaan doen om de overwinning naar zich toe te trekken en het Nederlandse volkslied te doen klinken voor zijn thuispubliek. De eerstvolgende races in de Red Bull MotoGP Rookies Cup staan voor 16 en 17 augustus op het programma in Brno, één van zijn favoriete banen. Robert heeft veel zin om te knokken voor een top klassering op dit prachtige circuit in Tsjechië!

Als u op deze link klikt krijgt u het volledige tijdschema van het weekend te zien zodat u weet wanneer Robert de baan op gaat.