Categoriearchief: KTM Cup

Schotman Nederlands Kampioen in 2016!

Robert Schotman wint na een spannend verloop in de laatste 4 races de felbevochten titel in de KTM Duke Battle. Daarmee heeft de pas 17 jarige Schotman zijn 5e kampioenschapstitel in zijn 12 jarige raceopleiding in de wacht gesleept. Een mooi resultaat na een prachtig seizoen waarin wennen aan meer vermogen, plezierig, sportief en betaalbaar racen de uitgangspunten waren.

Lees verder

Schotman succesvol met KTM Duke in het Duitse Oschersleben

De laatste twee races in het KTM Duke Battle klassement vonden afgelopen weekeinde plaats op het circuit van Oschersleben. Onder zeer warme omstandigheden, temperaturen van meer dan 30 graden, streed Schotman om de winst. In de eerste wedstrijd werd hij winnaar, in de tweede race weer mee naar het podium, maar nu voor positie twee!

Lees verder

Schotman neemt opnieuw leiding in het klassement

Robert Schotman heeft afgelopen weekend in Schleiz de leiding in het klassement van de KTM Duke Battle teruggepakt met twee spannende races in de KTM Duke / Supermono combinatie klasse. Hij wist beide races op het podium te finishen op het leuke circuit van Schleiz.

Lees verder

Schotman snel in Zolder

Droog, warm, snel en met een beetje pech, zo kan het race weekeinde in Zolder voor Schotman het best samengevat worden. Schotman heeft sterk gereden, maar door pech kon hij de twee races net niet als winnaar finishen. De spanning in het kampioenschap is weer helemaal terug. Met nog 5 races te gaan zijn er nog 125 punten te verdelen. Schotman gaat voor die 2016 titel.

KTM Duke Battle Zolder

 

Lees verder

Schotman 25 punten en podium in TT KTM Duke race

105.000 toeschouwers kwamen zondag om spannende races te bekijken. Een leuk aantal wist het ook tot 5 uur in de namiddag vol te houden om ruim veertig KTM cup rijders aan te moedigen. Met een natte maar opdrogende baan zou het een ware uitdaging worden. Schotman wist daar goed mee om te gaan en stelde daarmee een podiumplek en de maximale score voor het kampioenschap veilig.

image1

 

Lees verder